Wie zijn wij

Over ons

 

  Onze CrossBox

Wie zijn wij ? Als ex eigenaar en mede oprichter van Breda CrossFit BV, hadden wij een doel voor ogen, mensen laten bewegen ongeacht de fitheid in een gezellige omgeving,  Wegens een ander visie van de huidige eigenaar was het beter om ieder zijn eigen weg te gaan.

Is sporten helemaal niks voor jou? Vanwege een handicap, een groot zwaar lijf of weinig energie? Maar wil je stiekem eigenlijk wel sporten? Bij Breda CrossBox differentiëren ze vanwege de diversiteit aan mensen.

iedereen is anders en daar zijn wij blij mee. Wie extra ondersteuning nodig heeft, krijgt deze van onze trainers. Het is belangrijk dat iedereen op een fijne en goede manier kan sporten. Daar nemen we de tijd voor.

Met onze nieuwe box wil onze team laten zien dat iedereen die wil sporten ook kan sporten op de manier die voor hem of haar werkt. ‘Een excuus valt niet meer te verzinnen, als je serieus aan de slag wilt met jouw goede voornemen om gezonder te leven.
Breda CrossBox is een sportschool gym wat draait om het familiegevoel. Het is de box voor crosstraining, fitness, functioneel trainen, gewichtheffen, bootcamp, strength en conditioning waar iedereen welkom is en zichzelf kan en mag zijn tijdens het sporten.
Daarom is Breda CrossBox ontstaan, een gym die betaalbaar is en zal blijven, want onze trainers willen sport toegankelijk maken voor iedereen die goed en gezond willen sporten.
Ongeacht niveau, of je lang of kort bent, jong of oud, dik of dun, Kom bij ons GRATIS een proeflesje meedoen …DURF JE !

 

A Gym Culture Where Everyone is Welcome.

mijn naam is Ricardo Marchante ex-eigenaar en mede oprichter van Breda CrossFit, wegens een ander visie was ik noodgedwongen mijn aandelen te verkopen aan de huidige eigenaar van Breda CrossFit BV

Omdat ik nog steeds vind dat de visie die ik samen met  Mickey Hinoke waren ingeslagen succesvol was/is, ben ik zelf Breda CrossBox gestart en zo deze verder te ontwikkelen ….

IT’S TIME TO MOVE ON…..

BredaCrossBox in action
BredaCrossBox in action

Popular Programs

Weightlifting

Groepslessen

BootCamp

Cross Wod’s

Make a Change

 wat is goed aan de sport

Wat is er dan goed aan de sport ?

Genoeg! , het samen trainen en samen lachen en huilen is uniek. Dit is voor mij de voornaamste reden om zo’n soort sportschool te willen, een sportschool wat je uitgedaagd wordt en tot het uiterste gaat. De combinatie van verschillende sporten is heerlijk, de ene workout sta je met een barbell in je handen en een dag later sta je op je handen.

Het is super divers en voor ieder wat wils (mits de programmering goed is) Het gevoel van samen zijn, ergens bij horen en nooit hetzelfde doen maakt het af. Je komt veel nieuwe mensen tegen met dezelfde passie wat goed levelt. De meeste sporters die een box in lopen of een sportschool waar er les wordt gegeven volgens de crosstraining principes zoeken wat extra’s. Die willen niet saai op een apparaat zitten en een schema aflopen, week in en week uit.

Work

Bigger.Faster.Stronger

Durf je!

 

Openings uren

Elke dag van 8:00 tot 11:00

Zaterdag en Zondag 9:00 tot 12:00

heb je nog geen ervaring? doe mee met de TRYTOGO