DE CROSSBOX VOOR ETTEN-LEUR ZONDER DE POESPAS

Gezelligheid voorop

Welkom bij de Gezelligste CrossBox van Breda! – Dé Plek voor Sport en Samenkomst ook voor Etten-Leur en omgeving.

Op zoek naar een leuke en gezellige CrossBox in jou omgeving om jouw fitnessdoelen te bereiken? Zoek niet verder! Breda CrossBox is echt niet ver van Etten-Leur. Onze CrossBox biedt niet alleen uitdagende workouts, maar ook een geweldige gemeenschap van gelijkgestemde sporters. Hier bij onze CrossBox staat gezelligheid, samenkomen en resultaten behalen centraal. Ontdek waarom onze Box de beste keuze is voor jouw fitnessreis!

Waarom Onze CrossBox?

 1. Gezelligheid voorop: Bij ons draait het niet alleen om trainen, maar ook om het opbouwen van waardevolle vriendschappen en het creëren van een positieve en ondersteunende omgeving. Onze community is hecht en verwelkomt iedereen, ongeacht leeftijd of fitnessniveau.
 2. Professionele en gepassioneerde coaches: Onze gecertificeerde coaches zijn experts in hun vakgebied en hebben een passie voor het helpen van mensen bij het bereiken van hun doelen. Ze staan altijd klaar om je te motiveren, te begeleiden en de juiste technieken aan te leren voor maximale resultaten.
 3. Variatie in trainingen: We bieden een breed scala aan trainingen, van intensieve WODs (Workout of the Day) tot kracht- en mobiliteitsprogramma’s. Geen enkele dag is hetzelfde, waardoor je altijd gemotiveerd blijft om te komen trainen.
 4. State-of-the-art faciliteiten: Onze CrossBox is uitgerust met moderne apparatuur en voldoende ruimte voor alle sporters. Of je nu een beginner bent of een ervaren atleet, je hebt hier alles wat je nodig hebt om te slagen.
 5. Sociale evenementen: We organiseren regelmatig sociale evenementen en competities om onze community nog hechter te maken. Van gezamenlijke workouts tot barbecue-avonden, er is altijd iets leuks te doen!

Onze Diensten

 1. Cross-trainingen: Stap in de wereld van Crosstrainingen en ervaar de uitdaging en voldoening van functionele trainingen die je kracht, uithoudingsvermogen en flexibiliteit verbeteren.
 2. Personal Training: Als je op zoek bent naar persoonlijke aandacht en een programma op maat, bieden onze ervaren coaches één-op-één sessies om jouw specifieke doelen te bereiken.
 3. Small Group Training: Train met een kleine groep gelijkgestemde mensen en geniet van de ondersteunende sfeer terwijl je samen naar jullie doelen toe werkt.
 4. Voedingsadvies: Naast training hechten we ook veel waarde aan voeding. Onze experts bieden advies en begeleiding om jouw voedingsgewoonten te verbeteren en je prestaties te optimaliseren.
 5. HYROX Trainingen: HYROX is een uitdagende en unieke fitnesswedstrijd die ontworpen is om zowel kracht als uithoudingsvermogen te testen. De naam “HYROX” is een combinatie van de woorden “hybrid” en “functional exercise,” wat het concept van de race goed samenvat.
 6. WEIGHTLIFTING : Of je nu een beginner bent die kennis wil maken met gewichtheffen of een ervaren atleet die zijn prestaties naar een hoger niveau wil tillen, bij Weightlifting Breda ben je, vooral als je ouder bent, aan het juiste adres. Neem contact met ons op voor meer informatie over onze diensten en start vandaag nog met jouw sportieve uitdaging!.

Word Vandaag Lid van Onze Community!

WAAROM KIEZEN VOOR ONS

 • Diversiteit in workouts

 • Deskundige coaching

 • Gemeenschapsgevoel

 • Gericht op doelen

 • Flexibiliteit

 • Veiligheid en techniek

 • Motiverende omgeving

 • Resultaatgericht

WIE ZIJN ONZE TRAINERS

Rico
RicoAllround Coach
Als ex- mede eigenaar en mede oprichter van Breda CrossFit BV, ben ik zelf gestart met mijn eigen CrossBox, een box voor iedereen en van iedereen, de box van Breda zonder de poespas.
Qualifications:
BrandX Method Youth Coach,
CrossTrainer Coach

CrossFit® MASTERS
CrossFit® Programming
CrossFit® Judges

Masters Class Deadlift
WeightLifting Masters
HYROX Coach

Tara
TaraAllround Coach
Ik ben Tara, je kan mij regelmatig bij Breda CrossBox vinden, als sporter, maar ook als coach.
De vliegende keeper van Breda CrossBox, die tijdelijk de rol en functie van Rico opneemt wanneer deze afwezig is of niet kan werken.
CrossTrainer Coach
WeightLifting Coach
HYROX Coach
Kimberly
KimberlyWeightLifting Coach

CrossTrainer & WeightLifting Coach

Ik ben Kimberly, moeder van 2 kinderen en je kan mij regelmatig bij Breda CrossBox vinden, als sporter maar ook als coach.
Dat laatste vind ik fantastisch om te doen, mensen helpen om te bewegen is vandaag de dag nog belangrijker geworden.
Qualifications:

CrossTrainer & WeightLifting Specialist

Sanne
SanneHYROX Coach
HYROX Coach

Ik ben Sanne, sinds kort verzorg ik de lessen van HYROX.

Anouk
AnoukHYROX Coach
HYROX Coach

Ik ben Anouk, sinds kort verzorg ik de lessen van HYROX.

our next HYROX races

Investeer in je gezondheid

Mis deze geweldige kans niet om te trainen in een ruime en goed uitgeruste sportschool in Breda! maar ook voor Etten-Leur en omgeving.
Sluit je vandaag nog bij ons aan en ervaar het verschil van 600 vierkante meter die volledig gewijd is aan jouw fitnesssucces.