Bewegen voor Masters:

Nieuwe Lessen voor Actieve Ouderen

✅ Verbeterde gezondheid  ✅ Behoud van mobiliteit  ✅ Verhoogde energie en vitaliteit:

✅ Stressverlichting  ✅ Sociale verbinding:

Ben je 55-plus en klaar om je gezondheid naar een hoger niveau te tillen? 🏋️‍♂️ Kom dan langs bij Breda CrossBox voor onze gloednieuwe Masters Crosstraining! 💪 Een perfecte mix van uitdaging en gezelligheid, speciaal ontworpen voor jou. 💥 Maak kennis met gelijkgestemden en laat je inspireren door RiCO (61) je toegewijde coach. 🌟 Laten we samen werken aan een sterker, gezonder en energieker leven! 🌈 #BredaCrossBox #MastersCrosstraining #Fit55Plus #JoinTheFun 🚀

CROSSTRAININGEN

Een Crosstraining werk je
gevarieerde functionele dagelijkse oefeningen op laag niveau af. Gevarieerd, zodat je lichaam niet gewend raakt aan standaard oefenvormen, maar je just voorbereidt op alle mogelijke fysieke taken en uitdagingen als je wat ouder bent.

Functionele oefeningen

Functionele oefeningen in de sport zijn oefeningen die de bewegingen en patronen nabootsen die je in het dagelijks leven of in een specifieke sport nodig hebt. Ze richten zich op het verbeteren van de algehele stabiliteit, kracht, coördinatie en flexibiliteit. Dit alles op je eigen niveau.

 

Olympisch Gewichtheffen

Olympisch Gewichtheffen is een krachtsport waarbij er een halter met gewichten van de grond tot boven het hoofd gebracht moeten worden.
Spierversterking is essentieel voor ouderen om een goede kwaliteit van leven te behouden en gezond ouder te worden.

 

H Y R O X Official GYM

Deelname aan een Hyrox-wedstrijd kan een stimulerende en lonende ervaring zijn voor ouderen, waarbij ze hun fysieke en mentale grenzen kunnen verleggen en tegelijkertijd deel kunnen uitmaken van een levendige sportgemeenschap. Leeftijd is maar een getal.

“Leeftijd is slechts een getal, maar passie is tijdloos. Blijf bewegen, blijf groeien, en ontdek de kracht van sport op elke leeftijd.”

kom in beweging

EVERY DAY IS AN OPPORTUNITY

Hyrox-sled pull-rico

Wat Kun Je Verwachten?

🏋️‍♂️ Laagdrempelig Trainingen: Duik in uitdagende workouts die zorgen voor kracht, uithoudingsvermogen en verbeterde prestaties.

🤝 Gezellige Community: Sluit je aan bij een community van gelijkgestemde individuen die elkaar steunen en inspireren.

👍 Resultaten Zichtbaar Maken: Ontdek hoe crosstraining je helpt je fitnessdoelen te bereiken en te overstijgen.

een kleine TV impressie op BREDA NU

Achieve Your Fitness Goals

Zet de eerste stap naar een fitnessreis die jouw welzijn vooropstelt en jouw individualiteit viert. Meld je vandaag nog aan bij Breda CrossBox en ontdek een sportschool waar testosteron niet de bepalende factor is, maar waar harmonie, inclusiviteit en balans gedijen.