DE CROSSBOX ZONDER DE TESTOSTERON

Hi Topper, ik ben Ricardo Marchante ex-eigenaar van crossfit breda, wegens een ander visie van de huidige eigenaar. Ben ik zelf Breda CrossBox gestart een box voor iedereen en van iedereen.

Wat is Het geheim van onze aanpak dat anders is dan andere gyms ? Lets find out.

Sporten is voor de meeste van ons niet per sé heel leuk.
en dat weten we maar al te goed.

Maar niet voor iedereen je hebt van die mensen die het heerlijk vinden, zweten, zich tot het uiterste inzetten, pijn is fijn, dat verhaal.
Heel veel van ons behoren niet tot die mensen. Ze houden van dekentjes op de bank en zitten op terrasjes, al naar gelang het seizoen.

Maar laten we eerlijk zijn, we weten allemaal dat sporten wel goed voor je is, en het je wat ruimte geeft om eens wat lekkers te eten bij al dat bankhangen en terras-hoppen, zou je het toch moeten doen.
Do something every day that sucks

Zoals veel andere dingen die wij doen ook niet per se heel leuk. Zo zetten wij onze wekker ’s ochtends om op tijd naar werk te gaan, we gaan regelmatig naar de tandarts en doen we de dagelijkse huishoudelijke dingetjes. Niet per se heel leuk, toch !

CrossBox Breda: De Gezelligste CrossTraining in Breda

Welkom bij CrossBox Breda – Uw Perfecte Fitnessbestemming
Bij CrossBox Breda bieden we meer dan alleen een plaats om te trainen. We bieden een gezellige, ondersteunende en gastvrije omgeving waar je aan je fitnessdoelen kunt werken. Of je nu een beginner bent of een ervaren atleet, onze deuren staan open voor jou.

Waarom kiezen voor Breda CrossBox?

Bij CrossBox Breda geloven we in een gemeenschap die elkaar steunt. Onze gezellige sfeer is wat ons onderscheidt. We bieden niet alleen hoge kwaliteit en professionele CrossTrainingen, HYROX trainingen en gewichtheffen, maar ook een plek waar je je thuis kunt voelen.

Onze trainers

Onze trainers zijn ervaren in het begeleiden van mensen van alle fitnessniveaus. Ze zijn er om je te motiveren, te begeleiden en te ondersteunen bij elke stap van je fitnessreis.

Gezellige sfeer

Bij CrossBox Breda draait het allemaal om de gemeenschap. Wij bieden een ontspannen en gezellige omgeving waar je je op je gemak kunt voelen, nieuwe mensen kunt ontmoeten en levenslange vriendschappen kunt sluiten.

🏋️‍♀️ Ontdek het avontuur dat sporten kan zijn in Breda CrossBox! 🏋️‍♂️

Laat je verrassen terwijl we de uitdaging aangaan en samen grenzen verleggen. We begrijpen dat sporten niet altijd een feestje is, maar bij ons maken we het spannend en lonend. 🎉

Waar wacht je nog op? Zeg vaarwel tegen saaie workouts en hallo tegen een nieuwe passie voor beweging. Meld je vandaag nog aan bij Breda CrossBox en claim je gratis boek! 🌟

#BredaCrossBox #SamenSterk #GratisBoek #OntdekFitnessAvontuur

High Performance 1
High Performance 2
High Performance 3
High Performance 4
High Performance 5
High Performance 6

WIE ZIJN ONZE TRAINERS

Rico
RicoAllround Coach
Als ex- mede eigenaar en mede oprichter van Breda CrossFit BV, ben ik zelf gestart met mijn eigen CrossBox, een box voor iedereen en van iedereen, de box van Breda zonder de poespas.
Qualifications:
BrandX Method Youth Coach,
CrossTrainer Coach

CrossFit® MASTERS
CrossFit® Programming
CrossFit® Judges

Masters Class Deadlift
WeightLifting Masters
HYROX Coach

Tara
TaraAllround Coach
Ik ben Tara, je kan mij regelmatig bij Breda CrossBox vinden, als sporter, maar ook als coach.
De vliegende keeper van Breda CrossBox, die tijdelijk de rol en functie van Rico opneemt wanneer deze afwezig is of niet kan werken.
CrossTrainer Coach
WeightLifting Coach
HYROX Coach
Kimberly
KimberlyWeightLifting Coach

CrossTrainer & WeightLifting Coach

Ik ben Kimberly, moeder van 2 kinderen en je kan mij regelmatig bij Breda CrossBox vinden, als sporter maar ook als coach.
Dat laatste vind ik fantastisch om te doen, mensen helpen om te bewegen is vandaag de dag nog belangrijker geworden.
Qualifications:

CrossTrainer & WeightLifting Specialist

Sanne
SanneHYROX Coach
HYROX Coach

Ik ben Sanne, sinds kort verzorg ik de lessen van HYROX.

Anouk
AnoukHYROX Coach
HYROX Coach

Ik ben Anouk, sinds kort verzorg ik de lessen van HYROX.