Frequently Asked Questions

meest gestelde vragen opgesomd

Kan ik een proefles meedoen ?

Ja natuurlijk, maar een proeflesje is bij ons niet meer gratis, Besluit je daarna tot het aanschaffen van een abonnement, dan verrekenen we de kosten van de losse les. Zo was je proefles dus alsnog gratis!

Ik ga met vakantie, wil je mijn abo stop zetten.

Heb je een goede reden dat je voorlopig niet meer kan trainen dan bevriezen we je abonnement daar doen wij niet moeilijk over, maar met vakantie gaan is geen goede reden, er zijn dan leden die roepen dan ook nog, oke ik zeg het op en als ik terug ben dan schrijf ik mij weer in. Die hebben dan ook een rekensommetje gedaan dat ze ook nog goedkoper uit zijn zelfs als ze weer de inschrijfgeld nog een keer moeten betalen. Maar LET OP, wij houden niet van regeltjes maar je hebt wel 1 maand opzeg termijn waar je mee te maken hebt.

Waarom zijn jullie een CrossBox ?

Het bekende Cross Training is een fantastische sport voor iedereen ongeacht je fysieke gesteldheid, maar is ook tevens een merk naam, vandaar CrossBox.

Wat als ik het niet meer leuk vindt ?

Het zou kunnen dat je na een tijdje het toch niet zo leuk vindt, je hebt een maand opzegtermijn, no questions ask.

Cross Training blessure gevoelig ?

Wij weten dat heel veel geroepen wordt dat cross training een bron van blessures is, WAT EEN ONZIN !!
Elke sport heeft wel te maken met blessures. Als je probeer over je grenzen te gaan dan lig blessures op de loer. Maak niet uit in welke sport.

Op tijd is Op tijd.

Wij houden niet van regeltjes, en wij zijn vrij flexibel. Maar het is wel fijn dat je niet om 1 minuut voor dat de les begint aan komt zetten, want dan moet je nog naar de wc en je moet je fles nog vullen, en je moet nog een praatje maken. Kom op tijd dan kunnen de lessen ook op tijd beginnen en eindige.

Hoe werkt jullie credit systeem ?

Afhankelijk van je abonnement krijg je per week zoveel credits, dat wil zeggen dat als je een abonnement van 2x per week dan krijg je 2 credits, je krijg een volledige maand de tijd om je credits op te maken, daarna vervallen je overgebleven credits en begin je weer opnieuw.

Wat is een DROP-IN ?

Een drop-in is een betaalde losse les die je mee kan doen, meestal zijn het sporters die al bekend zijn met de Sport en al enige ervaring hebben.

Hoe groot zijn de groepslessen ?

Wij vinden het fijn om niet meer dan 8 sporters in de les te hebben, juist om de begeleiding en de overzicht te waarborgen.

Kan ik bij jullie Douche ?

Wij hebben een toilet en tevens kan je omkleden, maar geen douches, wij stelen een hoge algemene Hygiëne in onze sportschool, vooral in deze tijden. Douches zijn heel fijn maar vergt ook dagelijks schoonmaak, dat zou alleen de kosten opjagen voor onze leden.

Hoe kunnen jullie zo goedkoop zijn in vergelijking ?

Wij willen voor iedereen Sporten in groepsverband toegankelijk maken, en proberen onze vasten lasten laag te houden.

Ik heb echt nul ervaring, kan ik dan wel meedoen ?

Als wij roepen dat iedereen welkom is, dan is dat ook zo. De meeste van onze leden zijn binnengekomen met nul ervaring.

Jullie hebben veel concurrentie ?

Wij hebben geen enkele concurrentie, er zijn veel collega’s op het spinveld en daar zijn wij blij mee voor iedereen is er wel wat. Obesitas wordt onze nummer 1  maatschappelijk probleem en hoe meer collegas hoe beter. Wij doen wat wij denken goed te doen…