BREDA EERSTE HYROX PARTNER GYM

Jouw Toegewijde HYROX Gym met Internationale Wedstrijdervaring!

our sport is HYROX

Hyrox verovert de fitnesswereld! HYROX is geïnspireerd door miljoenen sporters over de hele wereld, die fitness als hun ‘sport’ beschouwen.

Meer info : HYROX NEDERLAND

Tot dusver was er geen meetbare competitie. HYROX biedt daar een oplossing voor en geeft fitnessliefhebbers een concreet doel. De combinatie van conditie en kracht maakt HYROX een race voor atleten en sportliefhebbers met verschillende achtergronden.

HYROX

Breda eerste Official GYM

Met meer dan 45 races op 3 continenten en 11 landen, vind je altijd een HYROX-race bij jou in de buurt op jouw fitness niveau. 100.000 deelnemers zijn je al voorgegaan.

“Wil jij jouw fitness training naar een hoger niveau tillen en een HYROX-race aangaan? Schrijf je nu in en doe mee!”

HYROX

Breda eerste Official GYM

HYROX EERSTE PARTNER GYM IN BREDA

Ruim 98% van onze deelnemers voltooit de race. Er zijn geen tijdslimieten en geen kwalificatievereisten, dus iedereen is welkom om in zijn eigen of haar eigen tempo te rennen en te racen met de voortdurende steun van vrienden, familie en mededeelnemers. HYROX juicht je tot de finish toe en heet je in stijl welkom in de #HYSOCIETY.
Breda Crossbox heeft zich gespecialiseerd in de HYROX trainingen. Doe je met ons mee!

Breda eerste Official GYM

Our sport is ….

In steden als Londen, New York, Madrid, Hamburg en Amsterdam gingen al 100.000 deelnemers je voor. Hyrox groeit snel over de hele wereld en er worden elk jaar meer steden en landen aan de kalender toegevoegd. Met meer dan 4.000 deelnemers alleen al in Londen, is HYROX de grootste Fitness Race ter wereld.

Meer info : HYROX NEDERLAND

 

HYROX

Official Gym
meer info :HYROX BREDA

our next HYROX races

Waarom Onze CrossBox ?

Gezelligheid voorop: Bij ons draait het niet alleen om trainen, maar ook om het opbouwen van waardevolle vriendschappen en het creëren van een positieve en ondersteunende omgeving. Onze community is hecht en verwelkomt iedereen, ongeacht leeftijd of fitnessniveau.