Waarom Crosstraining bij Breda CrossBox?

✅ Variatie in Workouts: Van gewichtheffen tot cardio en alles ertussenin, crosstraining biedt een complete lichaamstransformatie.

✅ Professionele Begeleiding: Onze ervaren trainers staan klaar om je te begeleiden en te motiveren, ongeacht je fitnessniveau.

✅ Hyrox Gecertificeerd: Als officieel Hyrox-trainingscentrum ben je verzekerd van topkwaliteit workouts.

LET OP !  proefles is alleen voor de onervaren sporter in crosstrainingen, je hebt geen toegang tot HYROX of Weightlifting lessen. Ben je wel bekend met de sport neem een drop-in

CROSSTRAININGEN

Een Crosstraining werk je
gevarieerde functionele oefeningen op hoge intensiteit af.Gevarieerd, zodat je lichaam niet gewend raakt aan standaard oefenvormen, maar je just voorbereidt op alle mogelijke fysieke taken en uitdagingen.

STRENGTH & CONDITIONING

CrossTrainingen is een specifieke vorm van strength en conditioning, maar strength en conditioning omvatten een breder scala aan trainingsbenaderingen en kunnen worden aangepast aan specifieke doelen en behoeften.
Een CrossTraining  legt de nadruk op variatie, functionaliteit en hoge intensiteit. CrossTrainingen worden vaak uitgevoerd als een combinatie van verschillende oefeningen in een bepaalde tijd. Heeft meer een wedstrijd element erin.

 

Olympisch Gewichtheffen

Olympisch Gewichtheffen is een krachtsport waarbij er een halter met gewichten van de grond tot boven het hoofd gebracht moeten worden.
Het is een heel technische krachtsport want het vergt doorzettingsvermogen om bewegingen te perfectioneren en te fine-tunen, maar ook kracht om met steeds zwaardere gewichten te werken.

 

H Y R O X Official GYM

HYROX is een unieke indoor fitnesscompetities die natuurlijke oefeningen combineert met hardlopen.De race bestaat uit 1 kilometer
hardlopen gevolgd door 1 work out en dit patroon herhaalt zich 8 keer.

 

“Without commitment, you’ll never start. But more importantly, without consistency, you’ll never finish.”

Denzel Washington • QUOTE OF THE DAY

EVERY DAY IS AN OPPORTUNITY

Hyrox-sled pull-rico

Wat Kun Je Verwachten?

🏋️‍♂️ Intensieve Trainingen: Duik in uitdagende workouts die zorgen voor kracht, uithoudingsvermogen en verbeterde prestaties.

🤝 Gezellige Community: Sluit je aan bij een community van gelijkgestemde individuen die elkaar steunen en inspireren.

👍 Resultaten Zichtbaar Maken: Ontdek hoe crosstraining je helpt je fitnessdoelen te bereiken en te overstijgen.

een kleine TV impressie op BREDA NU

Achieve Your Fitness Goals

Zet de eerste stap naar een fitnessreis die jouw welzijn vooropstelt en jouw individualiteit viert. Meld je vandaag nog aan bij Breda CrossBox en ontdek een sportschool waar testosteron niet de bepalende factor is, maar waar harmonie, inclusiviteit en balans gedijen.