TryTOGO

Leuk dat je wil proberen,

Een proefles is soms niet genoeg om je overtuigt te zijn van wat deze sport voor jou kan betekenen, er komt veel techniek bij kijken oefeningen die je nog nooit gedaan hebt en best wel lastig vind, maar zoals alles heeft het tijd nodig, tijd die je niet met een keer proefles gaat vinden.
Daarom hebben we een TryToGo programma in het leven geroepen, 1 maand 4 lessen Crossfit Wod of Weightlifting en je betaal alleen inschrijfgeld.

Heb je al ervaring en je wil de sfeer proeven, meld je dan aan voor een DROP IN. Heb je vragen erover schiet ons een mailtje.

CrossBox Team

Ik wil je wat vragen!

10 + 3 =

TryToGo programma

Iedereen heeft eens een keer die start moeten maken. CrossFit is de leukste manier om de beste versie van jezelf te worden! Mensen die voor het eerst horen van CrossFit denken vaak dat je al extreem fit moet zijn om er aan te beginnen. Niets is minder waar! Bij onze CrossBox wordt elke WOD (Workout of the Day) aangepast aan jouw niveau. Dit maakt CrossFit toegankelijk voor iedereen ongeacht je leeftijd en fitheid! Probeer het uit met onze TryToGo programma.

Ik doe mee