Dit betekent dat je altijd moet streven naar verbetering en nooit tevreden moet zijn met waar je nu bent. Hier zijn enkele dingen die daarvoor nodig kunnen zijn:

  1. Toewijding en hard werken: Je moet bereid zijn om tijd, energie en middelen te investeren in je training of werk. Dit kan betekenen dat je lange uren maakt, intensieve trainingsregimes volgt, of belangrijke offers brengt.
  2. Voortdurende verbetering: Je moet altijd op zoek zijn naar manieren om beter te worden, of dat nu betekent het leren van nieuwe vaardigheden, het verbeteren van oude vaardigheden, of het aanpakken van zwakke punten.
  3. Nederigheid: Je moet bereid zijn om te erkennen dat je niet perfect bent en dat er altijd ruimte is voor verbetering. Dit kan betekenen dat je openstaat voor feedback, bereid bent om fouten te maken en te leren van die fouten.
  4. Doorzettingsvermogen: Er zullen onvermijdelijk tegenslagen en uitdagingen zijn, maar het is belangrijk om niet op te geven. Blijf doorgaan, blijf proberen, en blijf streven naar je doel, ook als het moeilijk wordt.
  5. Passie: Je moet echt om wat je doet geven. Passie is wat je door de moeilijke tijden heen zal dragen en je de motivatie zal geven om door te gaan, zelfs als de dingen moeilijk worden.

Onthoud dat er geen garantie is voor succes, maar door te trainen alsof je nummer twee bent, geef je jezelf de beste kans om nummer één te worden.