M
"

Event Info

Event Info

Waar

Breda CrossBox

Location

Spinveld 66B17, Breda Volg AOC Snijders

CrossFit Games Open

De Crossfit Opens start

Find out more »

Nog even

Wij hopen op 12 Maart te kunnen openen, stay safe

Find out more »

Kevin HERO WOD

Kevin Heiner HERO WOD altijd In onze gedachten -|---

Find out more »
Breda CrossBox, Spinveld 66 B17
Breda, NB 4815HT Netherlands
+ Google Map

To crossfit or not to crossfit!!

TO BE OR NOT TO BE?
Eigenaars van Crossfit filialen in Breda hebben een claim ingediend bij CrossFit® USA dat er in Breda de naam CrossFit® wordt misbruikt door sportscholen die geen filiaal zijn van de CrossFit® concern, waaronder ook Breda CrossBox. Wij betreuren dit ten zeerste maar wij respecteren hun claim en hebben wij ons best gedaan om de naam CrossFit® niet  te gaan gebruiken.Ondanks dat wij getwijfeld hebben als nog te starten CrossBox om ons aan te melden als filiaal, hebben we besloten met nog veel meer andere CrossFit boxen wereldwijd om voorlopig geen deel  te zijn van deze organisatie.
En dit is waarom !!

Onze gemeenschap wordt bepaald door de diversiteit van mensen van over de hele wereld, verschillende etniciteiten, religies en seksuele oriëntaties die samenkomen en zich beter willen uitdrukken in de wereld van fitness. We zullen echter niet worden geassocieerd met personen of organisaties die deze waarden in gevaar brengen.

Op dit moment hebben wij als nog startende box het besluit genomen om onze aansluiting voorlopig niet aan te gaan totdat we ons op één lijn voelen met de organisatie die de sport vertegenwoordigt waar we van houden.

Nog even

March 12
698381
DD days
HH hours
MM min
SS sec