HuisRegels

HomeRules

Wij hanteren een systeem waar men zich van te voren voor een les inschrijft. Indien je ingeschreven staat voor een lesmoment dien je ook te komen (noodgevallen uitgesloten), daar je namelijk een kostbare plek van een andere sporter inneemt als je niet komt opdagen.

De training start op de aangegeven tijd, zorg dus altijd dat je minimaal 5 minuten voor de training in de box aanwezig bent. Indien je zonder geldig excuus te laat op de training verschijnt kun je helaas niet deelnemen.

Deze is gewenst bij bepaalde oefeningen als ook om jezelf af en toe van zweet te ontdoen,Tijdens intensieve training is het een must om jezelf continu te hydreren, zorg hier zelf voor! Natuurlijk kun je water in de box gratis bijvullen.

Iedere sporter is uniek, maar haal alles uit de training. Geef 100% inzet, maar zorg dat dit op een veilige en enthousiaste manier gebeurd.

Zit jou WOD erop, maar zijn je mede sporters nog bezig? Moedig ze dan aan zodat zij ook het maximale uit hun training kunnen halen.

Hoewel het bij CrossTrainingen veelvuldig voorkomt dat men zonder shirt traint, hebben wij binnen onze box besloten dat men zijn shirt aan dient te houden.

Wij hebben veel geïnvesteerd in ons materiaal. Zonder noodzaak dient men dit materieel dus niet te laten vallen. Halterstangen met 5kg schijven of minder mogen zonder noodzaak nooit gedropt worden.

Wij zien jullie graag zweten, maar na afloop van de training dien jij zelf het zweet van de materialen en vloer te vegen.

Na afloop van de training dien je zelf de gebruikte materialen op te ruimen en je medesporter te helpen (denk hierbij aan magnesium, halterstangen, gewichtsschijven etc.)

Na afloop van de training dient iedereen zelf zorg er voor te dragen dat de gebruikte materialen gepoetst worden en daar waar nodig ontsmet.

Wij hebben als box geweldige coaches voor de groep staan. Laat deze coaches hun werk doen. Zijn er vragen, stel deze aan de coaches!

Kinderen zijn bij ons meer dan welkom, maar wel in de speelruimte. Dus spreek dat goed af met je kind.

Wij hebben een grote diversiteit aan mensen, jong en oud ieder op zijn eigen niveau. Je ego laat je thuis. En vind je je zelf alleen prettig in een jongere omgeving of hou je niet van kinderen, dan pas deze box niet bij jou.